Kan en forbryter kjøpe Sudafed?
Kan en forbryter kjøpe Sudafed?

Video: Kan en forbryter kjøpe Sudafed?

Video: Kan en forbryter kjøpe Sudafed?
Video: Hjemmeværnet redder København 2024, Juli
Anonim

I henhold til en annen lov, personer dømt for ulovlig besittelse vil ikke få lov til kjøpe pseudoefedrin i syv år, eller for noen som er dømt for ulovlig distribusjon til kjøpe pseudoefedrin i 10 år. Et annet brudd på loven er klasse C forbrytelse , som kan straffes med 1-10 års fengsel dersom den blir dømt.

Herav, kan du kjøpe Sudafed for noen andre?

Denne loven begrenser mengden av pseudoefedrin (PSE) og efedrin (EPH) evt en person kan kjøpe over disk (OTC), og beløpet som enhver forhandler kan selge til en enkelt person.

Ved siden av ovenfor, hva er den månedlige grensen for pseudoefedrin? I tillegg til det daglige salget grense , det er en 30-dagers grense av 9 g av både efedrin og pseudoefedrin . De månedlig tillatte beløp for postordresalg er lavere, med 7,5 g.

Ved siden av dette, er pseudoefedrin det samme som efedrin?

Efedrin ligner i strukturen på de (halvsyntetiske) derivatene amfetamin og metamfetamin. Både efedrin og pseudoefedrin fungere som en bronkodilatator, men pseudoefedrin har betydelig mindre effekt. Begge øker også blodtrykket, med igjen pseudoefedrin å være betydelig mindre effektiv.

Hvorfor er pseudoefedrin forbudt?

Pseudoefedrin kan misbrukes som ingrediens for ulovlig produksjon av metamfetamin. I 2005 opprettet FDA Combat Methamphetamine Epidemic Act, som utestengt reseptfritt salg av forkjølelsesmedisiner som inkluderte ingrediensen pseudoefedrin , som krever at de selges bak disken.

Anbefalt: