Hvor mye Sudafed kan du kjøpe i South Carolina?
Hvor mye Sudafed kan du kjøpe i South Carolina?

Video: Hvor mye Sudafed kan du kjøpe i South Carolina?

Video: Hvor mye Sudafed kan du kjøpe i South Carolina?
Video: САЛО. ЖАРЕННАЯ КАРТОШКА С ЛУКОМ. УЧУ ДЕТЕЙ ГОТОВИТЬ 2024, Juli
Anonim

(2) En person kan ikke Kjøp på en enkelt dag et reseptfritt produkt eller en kombinasjon av reseptfrie produkter som inneholder mer enn 3,6 gram efedrin, pseudoefedrin eller fenylpropanolamin; og en person kanskje ikke Kjøp i en tretti dagers periode et reseptfritt produkt eller en kombinasjon av

Folk spør også, hvor mye Sudafed kan du kjøpe i Minnesota?

De daglig grense for hvordan mye Sudafed du kan kjøpe er 3,6 gram, og de månedlig grense er ni gram. Dette tilsvarer omtrent to eller tre bokser med narkotika som inneholder pseudoefedrin . Hvis du overskride de grense, du vil ikke kunne kjøpe legemiddel.

På samme måte, hvor ofte kan du kjøpe pseudoefedrin i Oklahoma? Viktige bestemmelser: Begrensninger i kjøp av pseudoefedrin til 3,6 gram om dagen, 7,2 gram i måneden, 60 gram i året. 72-timers blokk på ytterligere kjøp etter at daglig grense er oppfylt. Lenker Oklahoma til et 21-staters elektronisk narkotikasporingssystem.

For det andre, hvor mye Sudafed kan du kjøpe i Ohio?

Ohio loven forbyr håndkjøp Kjøp innen en periode på tretti påfølgende dager på mer enn ni gram av ethvert forbrukerprodukt der pseudoefedrin er den eneste aktive ingrediensen.

Hvor mye pseudoefedrin kan jeg kjøpe i Illinois?

Alle som kjøper mer enn et vilkårlig beløp nå – 3,6 gram pseudoefedrin base per dag og 9 gram per måned - har begått en føderal kriminalitet.

Anbefalt: