Hva brukes lixisenatide til?
Hva brukes lixisenatide til?

Video: Hva brukes lixisenatide til?

Video: Hva brukes lixisenatide til?
Video: Bruke kasterive 2024, Juli
Anonim

Lixisenatid er en injiserbar diabetesmedisin som hjelper til med å kontrollere blodsukkernivået. Denne medisinen hjelper bukspyttkjertelen med å produsere insulin mer effektivt. Lixisenatid er brukt sammen med kosthold og mosjon for å forbedre blodsukkerkontrollen hos voksne med diabetes type 2.

Med tanke på dette, er lixisenatide insulin?

Lixisenatid brukes ikke i stedet for insulin å behandle personer med diabetes som trenger det insulin . Lixisenatid injeksjon er i en klasse med medisiner som kalles inkretinmimetikk. Det virker ved å stimulere bukspyttkjertelen til å skille ut insulin når blodsukkernivået er høyt.

På samme måte, hvor lang tid tar det før Soliqua fungerer? Soliqua 100/33 inneholder en kombinasjon av insulin glargin og lixisenatid. Insulin er et hormon som virker ved å senke nivået av glukose (sukker) i blodet. Insulin glargin er et lang -virkende insulin som begynner å arbeid flere timer etter injeksjon og beholder jobber jevnt i 24 timer.

I forhold til dette, hva brukes lyxumia til?

Lyxumia er brukt hos voksne som har diabetes type 2 for å kontrollere blodsukkernivået (sukker). Det er brukt sammen med diabetesmedisiner tatt gjennom munnen og/eller basalinsulin (langtidsvirkende insulin) hos pasienter hvis blodsukkernivåer ikke er tilstrekkelig kontrollert av disse legemidlene sammen med kosthold og trening.

Hvordan bruker du Adlyxin?

Adlyxin administreres subkutant en gang daglig, innen en time før dagens første måltid. Hvis en dose glemmes, Adlyxin bør administreres innen en time før neste måltid.

Anbefalt: