Kan farmasøyter forskrive i Arizona?
Kan farmasøyter forskrive i Arizona?

Video: Kan farmasøyter forskrive i Arizona?

Video: Kan farmasøyter forskrive i Arizona?
Video: ЛУЧШИЙ ЗАРАБОТОК ДЛЯ НОВИЧКОВ на ARIZONA GTA 5 RP 2024, Juli
Anonim

I Arizona , lisensiert farmasøyter kan allerede ordinere visse medisiner knyttet til terapier som hjelper mot nikotinavhengighet. HB 2548 ville tillate farmasøyter til ordinere en større mengde medisiner. Farmasøyter ville da ha 72 timer på å varsle legen om at resept hadde blitt utstedt.

På samme måte blir det spurt, kan farmasøyter foreskrive i USA?

Veterinærer og tannleger har foreskrive makt i alle 50 stater og District of Columbia. Klinisk farmasøyter Har lov til ordinere i noen stater gjennom bruk av legemiddelformular eller samarbeidsavtaler. Florida farmasøyter kan skrive resepter for et begrenset sett med medisiner.

Vet også, hvor lenge er en resept bra i Arizona? A: Nei, det resept er gyldig i seks måneder etter datoen den er skrevet og kan ha opptil fem påfyll. Etter seks måneder ble resept er ikke lenger gyldig og eventuelle ubrukte påfyll er ugyldige. Reglene gjelder ikke for dosert mengde.

Spørsmålet er også, hvorfor farmasøyter ikke bør forskrive?

AMA har hevdet det farmasøyter gjøre ikke ha opplæringen til riktig ordinere en medisin som for tiden er oppført som et reseptbelagt legemiddel av FDA, og som omdefinerer visse medisiner som reseptfrie, kan forårsake pasienter skade.

Har Arizona en kontrollert stofflisens?

De Arizona Statens apotek Kontrollerte stoffer Prescription Monitoring Program (PMP) gir tilgang til forskrivere og farmasøyter slik at de kan gjennomgå kontrollert stoff utlevering av informasjon til pasienter. Det er ingen gebyr til forskriveren eller apoteket for PMP registrering.

Anbefalt: