Hva slags leger kan forskrive Adderall?
Hva slags leger kan forskrive Adderall?

Video: Hva slags leger kan forskrive Adderall?

Video: Hva slags leger kan forskrive Adderall?
Video: Hva er forskjellen på intoleranse og allergi? - aPODtera - S.2 Ep.12 2024, Juli
Anonim

En psykolog, en psykiater eller en nevrolog er best rustet til å diagnostisere ADHD hos voksne. En terapeut på masternivå anbefales bare for den første screeningen. Bare en psykiater, nevrolog eller familielege kan foreskrive medisiner for voksne med ADHD.

Kan legen min foreskrive ADHD -medisiner herav?

Leger og helsepersonell involvert i ADHD -behandling En nevrolog kan foreskrive ADHD -medisiner men tilbyr vanligvis ikke rådgivning og andre behandlinger. 3? De kan imidlertid henvise deg til folk som tilbyr disse ferdighetene.

Spørsmålet er deretter hvordan jeg kontakter legen min om ADHD? Hva du bør vite om ADHD -symptomer og behandling før du snakker med legen din om en diagnose og behandling.

  1. Vær spesifikk når du beskriver problemene dine.
  2. Vurder din holdning til medisiner før avtalen.
  3. Be legen snakke om medisiner.
  4. Diskuter oppfølging.
  5. Lær om alternativer til medisiner.

Med tanke på dette, kan leger i akutt behandling foreskrive Adderall?

Tenker deg Kan Få påfyll av resepter Hva mer, hvis du allerede tar medisiner, for eksempel Adderall , en akuttmottak kan ikke fylle det opp igjen resept for deg. De gjøre kjenner ikke din medisinske historie og kan ikke ta det ansvaret. Dette vil trenger hjelp fra en primærlege.

Vil en psykiater foreskrive Adderall?

Psykologen En psykolog forstår hvordan sinnet fungerer, men er ikke en MD og kan ikke ordinere medisiner. Hvis psykologen føler at medisiner er påkrevd, han eller hun vil må henvise pasienten til enten lege eller psykiater.

Anbefalt: