Hva slags leger behandler babyer?
Hva slags leger behandler babyer?

Video: Hva slags leger behandler babyer?

Video: Hva slags leger behandler babyer?
Video: LIFE BURLITS / HELP PEOPLE / 200-400 PEOPLE / Odessa March 19 2024, Juni
Anonim

En barnelege er en lege hvem bryr seg om babyer og barn. Barneleger utfører velværeundersøkelser, diagnostiserer og behandler sykdommer og mer. De gir også nyfødt omsorg etter a babyens fødsel.

Dessuten, hva heter en barns lege?

En fødselslege er en doktor som spesialiserer seg på graviditet, fødsel og en kvinnes reproduktive system. Selv om det er annet leger kan levere babyer , mange kvinner ser også en anobstetrician kalt en OB/GYN. OB/GYN har uteksaminert fra medisinsk skole og fullført et fireårig oppholdsprogram innen obstetrik og gynekologi.

kan noen lege føde en baby? Du må velge doktor WHO vil overvåke graviditeten din og til slutt levere din baby . De doktor du velger vil ha en stor rolle gjennom hele svangerskapet. Familieutøvere og obstetrikere-gynekologer, eller OB-GYNs, er noen av de mest populære medisinsk utdannede leger at kan levere din baby.

På samme måte blir det spurt, hvilken type lege hjelper barn?

Barneleger er leger som forvalter helsen din barn , inkludert fysiske, atferdsmessige og psykiske problemer. De er opplært til å diagnostisere og behandle barndomsvansker, fra mindre helseproblemer til alvorlige sykdommer.

Hva slags lege hjelper deg med å føde?

Fødselslege-gynekolog En OB-GYN er en doktor som spesialiserer seg på omsorg for kvinner og deres reproduktive helse. Obstetrics omhandler spesielt graviditet og fødsel , og gynekologi involverer omsorg for det kvinnelige reproduktive systemet utenfor graviditeten.

Anbefalt: