Kan et kontrollert produkt selges i Canada?
Kan et kontrollert produkt selges i Canada?

Video: Kan et kontrollert produkt selges i Canada?

Video: Kan et kontrollert produkt selges i Canada?
Video: SpaceX Starship Stacked and Tested, NASA SLS Rolls to the Pad, Record Falcon 9 landing 2024, Juli
Anonim

Leverandører som selger eller importerer a kontrollert produkt til bruk på en arbeidsplass i Canada må: gi et sikkerhetsdatablad (SDS) for kontrollert produkt ; og. sørg for at kontrollert produkt eller beholderen er merket med all nødvendig informasjon og faresymboler.

På samme måte kan du spørre, hva er et kontrollert produkt?

Under Workplace Hazardous Materials Information System (WHMIS), en kontrollert produkt : Er ethvert stoff som er en komprimert gass, eller et oksiderende materiale. Et stoff som er giftig, smittsomt, brennbart, brennbart, etsende eller farlig reaktivt. Oppfyller kriteriene i The Kontrollerte produkter Forskrift.

Man kan også spørre, er Whmis obligatorisk i Canada? WHMIS er et nasjonalt program og de grunnleggende kravene er de samme på tvers Canada . Imidlertid kan individuelle provinser og territorier også ha innført mindre endringer mens de integrerte WHMIS med arbeidsmiljøregimet.

Også å vite er, hvem som håndhever Whmis -kravene i Canada?

WHMIS håndheves av Labour Branch of Human Resources Development Canada for føderale arbeidsplasser og av provinsielle eller territorielle byråer som er ansvarlige for helse og sikkerhet på arbeidsplassen for de fleste andre arbeidsplasser.

Er Whmis overførbart mellom selskaper?

Generisk WHMIS utdanning kan gjelde alle arbeidsplasser. Eksponering for kontrollerte eller farlige produkter vil imidlertid avhenge av arbeidets art.

Anbefalt: