Hva slags stoff er Mirapex?
Hva slags stoff er Mirapex?

Video: Hva slags stoff er Mirapex?

Video: Hva slags stoff er Mirapex?
Video: SAFEER AL OUD Ard Al ZAAFARAN. Волшебный восточный эликсир! 2024, Juli
Anonim

Pramipexol er det generiske navnet på reseptbelagte legemidlet Mirapex, som brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom og rastløs bensyndrom (RLS). Mirapex tilhører en klasse med legemidler som kalles dopaminagonister.

Deretter kan man også spørre, er Mirapex et narkotisk middel?

Mirapex tas i tablettform tre ganger om dagen. Kald eller allergimedisin, narkotisk smertestillende medisiner, sovepiller, muskelavslappende midler og medisiner mot anfall, depresjon eller angst kan forverre søvnigheten forårsaket av pramipexol. Under graviditet bør denne medisinen bare brukes når det er klart nødvendig.

Man kan også spørre, er pramipexol et kontrollert stoff? De substans er en urenhet av pramipexol , en antipsykotisk legemiddel som er regulert under Schedule F til maten og Legemiddel Forskrift. Anbefaling: Pramipexol Urenhet V er ikke inkludert i planene til CDSA og er ikke en kontrollert stoff.

Tilsvarende, er pramipexol et muskelavslappende middel?

Pramipexol har noen av de samme effektene som et stoff som kalles dopamin, som forekommer naturlig i kroppen din. Lave nivåer av dopamin i hjernen er assosiert med Parkinsons sykdom. Pramipexol brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom (stivhet, skjelvinger, muskel spasmer og dårlig muskel kontroll).

Hva er Mirapex medisinering?

Mirapex brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom, som stivhet, tremor, muskelspasmer og dårlig muskelkontroll. Mirapex brukes også til å behandle restless legs syndrome (RLS).

Anbefalt: