Kan diabetes type 1 reverseres?
Kan diabetes type 1 reverseres?

Video: Kan diabetes type 1 reverseres?

Video: Kan diabetes type 1 reverseres?
Video: A new way to generate insulin-producing cells in type 1 diabetes 2024, Juli
Anonim

Det finnes ingen kur for diabetes , men det kan gå i remisjon. Mennesker kan administrer det med medisiner og livsstilsendringer. Type 1 diabetes er en autoimmun sykdom som utvikles når kroppen ødelegger cellene i bukspyttkjertelen som produserer insulin.

Ved siden av dette, kan type 1 diabetes reverseres naturlig?

Til Type 1 diabetes , det finnes ingen kur, og det kan ikke være reversert . Men det kan bli administrert. Symptomene er de samme som for type 2 diabetes.

Man kan også spørre, er diabetes reversibel i tidlige stadier? "Hvis du kan fange folk med diabetes i tidlige stadier mens betacellene fortsatt fungerer, kan du forsinke utbruddet i flere år, men du vil få det før eller senere fordi det er i systemet." "Denne studien viser at en periode med markert vekttap kan gi samme reversering av type 2 diabetes.

Kan type 2 -diabetes reverseres permanent?

Selv om det ikke finnes noen kur for Type 2 diabetes , studier viser at det er mulig for noen mennesker å reversere det. Gjennom kostholdsendringer og vekttap kan du kanskje nå og holde normale blodsukkernivåer uten medisiner. Dette betyr ikke at du er fullstendig helbredet. Type 2 diabetes er en pågående sykdom.

Hva er verst type 1 eller type 2 diabetes?

Type 2 diabetes er ofte en mildere form for diabetes enn type 1 . Type 2 diabetes øker også risikoen for hjertesykdom og hjerneslag. Med Type 2 diabetes , bukspyttkjertelen produserer vanligvis litt insulin. Men enten er mengden som produseres ikke nok til kroppens behov, eller så er kroppens celler motstandsdyktige mot det.

Anbefalt: