Hva er ekstensormusklene i underarmen?
Hva er ekstensormusklene i underarmen?

Video: Hva er ekstensormusklene i underarmen?

Video: Hva er ekstensormusklene i underarmen?
Video: Hvor smarte er egentlig aper? 2024, Juli
Anonim

Det overfladiske forlengere av underarm er brachioradialis, ekstensor carpi radialis longus, anconeus, ekstensor carpi radialis brevis, ekstensor carpi ulnaris, ekstensor digitorum og ekstensor digital minimi. Den ekstrinsiske hånden muskler stammer fra underarm og sett på strukturer i hånden.

I forhold til dette, hva er musklene i underarmen?

Det er tre muskler i den dype fremre underarmen; flexor digitorum profundus , flexor pollicis longus , og pronator quadratus.

hvor mange ekstensormuskler har underarmen? Anatomisk terminologi Den bakre delen av underarm (eller ekstensor rom) inneholder tolv muskler som er hovedansvarlig for forlengelse av håndleddet og sifrene, og supinering av underarm . Det er atskilt fra det fremre rommet med den interosseøse membranen mellom radius og ulna.

Angående dette, hva er ekstensormusklene?

Ekstensormuskel . anatomi. Extensor muskel , noen av de muskler som øker vinkelen mellom lemmer, som ved å rette albuen eller kneet eller bøye håndleddet eller ryggraden bakover. Bevegelsen er vanligvis rettet bakover, med det bemerkelsesverdige unntaket for kneleddet.

Hvor festes underarmens ekstensorer?

De ekstensor carpi ulnaris er lokalisert på det mediale aspektet av baksiden underarm . På grunn av sin posisjon, er den i stand til å produsere addusjon så vel som forlengelse på håndledd . Vedlegg: Kommer fra den laterale epikondylen til humerus, og legger ved til bunnen av metacarpal V.

Anbefalt: