Oppblåser gresk yoghurt magen din?
Oppblåser gresk yoghurt magen din?

Video: Oppblåser gresk yoghurt magen din?

Video: Oppblåser gresk yoghurt magen din?
Video: Gresk yoghurt fra Synnøve Finden 2024, Juli
Anonim

gresk yogurt er allerede fordøyd, noe som betyr at melkesukkeret brytes ned og sikrer at du ikke har det samme oppblåsthet eller gassaktig respons kan du ofte måtte melke. Aktive kulturer lactobacillus og acidophilus funnet i yoghurt kan lindre symptomene av oppblåsthet også.

Også å vite er, kan yoghurt hjelpe med oppblåsthet?

YOGHURT . Du vet sannsynligvis allerede at probiotika-eller de gode bakteriene-i yoghurt er bra for tarmen. Fordi de "gode bakteriene" holder fordøyelsesprosessen effektiv, gjør den det hjelper å eliminere Oppblåst . Bare sørg for at yoghurt du spiser er vanlig og inneholder ikke søtningsmidler av noe slag.

Og hvorfor forstyrrer gresk yoghurt magen min? For det første inneholder den fett, som kan øke forekomster av diaré. En annen grunn er at noen personer med IBS også er laktoseintolerante. Dette betyr at kroppen din ikke kan fordøye laktose, som er vanlig i melkeprodukter. For disse menneskene, yoghurt kan forverre symptomene, inkludert mage smerter, oppblåsthet og gass.

Rett og slett, er gresk yoghurt bra for magen?

gresk yogurt er fullpakket med probiotika. Probiotika er sunne bakterier som kan øke immunforsvaret og redusere mage problemer, som diaré og smerte. Og akkurat som stress og følelser kan utløse mage problemer, kan tarmen din sende signaler omvendt også.

Hvorfor føler jeg meg oppblåst hele tiden og magen min forstørret?

Oppblåsthet er når din mage kjennes hoven etter å ha spist (1). Det er vanligvis forårsaket av overflødig gassproduksjon eller forstyrrelser i bevegelsen av muskler i fordøyelsessystemet (2). Oppblåsthet kan ofte forårsake smerte, ubehag og en "fylt" følelse . Det kan også gjøre din mage se større ut (3).

Anbefalt: