Er Basaglar et generisk insulin?
Er Basaglar et generisk insulin?

Video: Er Basaglar et generisk insulin?

Video: Er Basaglar et generisk insulin?
Video: Why Insulin Is So Expensive | So Expensive 2024, Juni
Anonim

Merkelig nok vurderer noen Basaglar en generisk . Teknisk sett, Basaglar inneholder det samme insulin som Lantus, men fordi insuliner er avledet fra levende celler, har de egenskaper som ikke er virkelig replikerbare.

Folk spør også, hva er generisk for Basaglar?

Basaglar (insulin glargin) er medlem av insulinmedisinklassen og brukes ofte for diabetes - type 1 og diabetes - type 2.

Er det også generiske insuliner? Og mens flere generisk og biosimilar insuliner eksisterer, insulin mangler for tiden a generisk marked som tilbyr vesentlig lavere listepriser.

Hvilket insulin er i tillegg sammenlignbart med Basaglar?

Basaglar er biologisk lik Sanofis basal insulin Lantus ( insulin glargin ), inkludert den samme proteinsekvensen og en lignende glukosesenkende effekt. Selv om FDA ikke kaller det et "biosimilært" medikament av regulatoriske årsaker, kan det i hovedsak betraktes som en alternativ form for Lantus.

Hva er prisen på Basaglar -insulin?

En talskvinne for Eli Lilly, selskapet som lager Basaglar og andre insuliner, fortalte Business Insider at listen pris for en pakke med 5 penner er $ 316,85 - det er før eventuelle rabatter, eller ta hensyn til hva forsikringen kan dekke.

Anbefalt: