Hva står RHRP for?
Hva står RHRP for?

Video: Hva står RHRP for?

Video: Hva står RHRP for?
Video: Скачать RaweTrip, имбовый конфиг и скрипты❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 2024, September
Anonim

RHRP er Reserve Health Readiness Program som er utviklet av Department of Defense (DoD) for å levere medisinske og tannlege beredskapstjenester til det amerikanske militæret.

Vet også, hva er RHRP?

Pensjonistenes helserefusjonsplan ( RHRP ) er en verdifull ressurs levert av Fidelity for å hjelpe medarbeidere til å betale for kvalifiserte helsekostnader utenfor pensjonen.

For det andre, hva er LHI i hæren? Våre amerikanske væpnede styrker sørger for sikkerheten og velværet til landet vårt. På LHI , vi bryr oss om disse heltenes helse, så de er medisinsk klare for plikten. Gjennom eksamener og screeninger vurderer vi den generelle helsen til tjenestemedlemmer mens vi arbeider sømløst med myndigheters systemer.

Folk spør også, hva skjer på en PHA?

Den periodiske helsevurderingen ( PHA ) er et screeningsverktøy som brukes av de væpnede styrkene for å evaluere den individuelle medisinske beredskapen til tjenestemedlemmene. Det kan utføres alene eller kan kombineres med andre individuelle medisinske beredskapsbehov (f.eks. Tannundersøkelse og immunisering).

Gjør de stofftest på PHA?

De PHA er ikke en narkotikatest.

Anbefalt: