Kan bugs leve på huden din?
Kan bugs leve på huden din?

Video: Kan bugs leve på huden din?

Video: Kan bugs leve på huden din?
Video: САЛО. ЖАРЕННАЯ КАРТОШКА С ЛУКОМ. УЧУ ДЕТЕЙ ГОТОВИТЬ 2024, Juni
Anonim

Mange mikroskopiske feil og bakterier bo på vår hud og innenfor våre ulike kriker og kroker. Nesten hvor som helst på (eller til og med innenfor) mennesket kroppen kan være hjemmet til disse driftige feil.

Tilsvarende, hva er små svarte insekter som gror inn i huden?

Skabb er midd det grave seg inn og infisere hud . Dette bildet viser karakteristikk grave merker på hud skapt av skabb. De grave merker er skjellende i utseende. Hvis en liten svart prikken vises på slutten av linjen, det kan være midd, et egg eller avføring fra midd.

hva slags insekter lever på huden din? Det er to arter av midd som leve på din ansikt: Demodex folliculorum og D. brevis. De er leddyr, gruppen som inkluderer leddbeinte dyr som f.eks insekter og krabber. Å være midd, deres nærmeste slektninger er edderkopper og flått.

Følgelig kan insekter leve inne i kroppen din?

Veggedyr eller lopper kan infisere et hus, men det gjør de faktisk ikke bo på eller innsiden mennesket kropp ; de bare spiser på oss og drar. På samme måte er det midd som bo på huden vår, spesielt ansiktet, men de er en normal del av alles kropp , omtrent som bakteriene som lever i tarmene våre.

Kan bugs legge egg i huden din?

Noen feil og parasitter bruker en del av deres livssykluser i fine, varme menneskekropper. Menneskelige flaskefluer, for eksempel, legge egg i mygg. Når myggen biter, egg klekkes, slik at larvene kan vri seg inn huden din og form en pus-fylt kvise.

Anbefalt: