Er valacyklovir tilgjengelig reseptfritt?
Er valacyklovir tilgjengelig reseptfritt?

Video: Er valacyklovir tilgjengelig reseptfritt?

Video: Er valacyklovir tilgjengelig reseptfritt?
Video: БЕЗ ДУХОВКИ ✧ Райский Торт с Творожным Кремом ✧ Очень Вкусно и Просто ✧ Домашний Рецепт ✧ SUBTITLES 2024, Juli
Anonim

Valacyklovir er ikke tilgjengelig over-the-counter ( OTC ) og man kan ikke lovlig kjøpe valacyklovir på nett. I stedet, valacyclovir ( Valtrex ) krever resept for å bli utlevert av et apotek.

I tillegg, krever valacyclovir resept?

De fleste gjør det ikke krever behandling for forkjølelsessår, men i noen tilfeller kan en lege foreskrive et antiviralt middel medisiner som for eksempel Valtrex . For å behandle forkjølelsessår, tar du Valtrex den dagen du merker at det dannes forkjølelsessår. Valtrex virker ved å hindre at herpesviruset vokser og sprer seg.

Videre, er det en generisk for valacyclovir? Generisk Valtrex . Valacyclovir er den generisk form av merket Valtrex ®. Begge medisinene fungerer på samme måte i kroppen. Valacyklovir er et antiviralt middel medisiner som brukes til å behandle oral herpes og genital herpes, som er forårsaket av herpes simplex virus type 1 (HSV-1) og herpes simplex virus type 2 (HSV-2).

Kan jeg i denne forbindelse kjøpe antivirale midler uten disk?

Aciclovir er en antiviral medisiner som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av herpesvirus, inkludert forkjølelsessår, genital herpes, vannkopper og helvetesild. Det er tilgjengelig på resept som en oral medisin, eller som en aktuell krem som kan være kjøpt over disk , reseptfri.

Hvor mye koster valacyklovir?

De koste til valacyclovir oral tablett 1 g er rundt $ 19 for en forsyning på 30 tabletter, avhengig av apoteket du besøker. Priser er kun for kontanter som betaler kunder og er ikke gyldige med forsikringsplaner.

Anbefalt: