Er lansoprazol 30 mg reseptfritt?
Er lansoprazol 30 mg reseptfritt?

Video: Er lansoprazol 30 mg reseptfritt?

Video: Er lansoprazol 30 mg reseptfritt?
Video: i Таблетки Лансопрол 30мг Lansoprol 30mg tablets куплено в Украине Ukraine 20211023 2024, Juni
Anonim

Lansoprazol tilhører en klasse medisiner kjent som protonpumpehemmere (PPI). Hvis du behandler deg selv med denne medisinen, lansoprazol uten resept produktene brukes til å behandle hyppig halsbrann (forekommer 2 eller flere dager i uken).

Er lansoprazol dessuten tilgjengelig over disk?

Lansoprazol er tilgjengelig både over disken og på resept, selv om de to versjonene ikke anses som likeverdige. Det er en protonpumpehemmer (PPI) som brukes til å behandle hyppig halsbrann ved å redusere syren i magen. Merkenavn lansoprazol selges over disk er kjent som Prevacid 24HR.

Er Prevacid 30 mg på samme måte tilgjengelig uten disk? FDA har godkjent Forebyggende 24HR (lansoprazol forsinket frigjøring kapsler, fra Takeda), en protonpumpehemmer (PPI), som en over disken ( OTC ) behandling for hyppig halsbrann. Prevacid 30 mg forsinket frigjøring kapsler vil fortsette å være tilgjengelig kun på resept.

Trenger du resept på lansoprazol angående dette?

Om lansoprazol Lansoprazol reduserer mengden syre magen din lager. Det brukes mot fordøyelsesbesvær, halsbrann og sur refluks og gastroøsofageal reflukssykdom (GORD). Lansoprazol er bare tilgjengelig på resept . Den kommer som kapsler, tabletter og som en væske som du svelge (på bestilling).

Hvor mange lansoprazol 30 mg kan jeg ta om dagen?

Den anbefalte dosen er 30 mg en gang daglig For 2 uker. Hos pasienter som ikke er helbredet innen denne tiden, fortsetter medisinen med samme dose i ytterligere to uker. Den anbefalte dosen er 30 mg en gang daglig i 4 uker.

Anbefalt: