Er føflekker dårlige for trær?
Er føflekker dårlige for trær?

Video: Er føflekker dårlige for trær?

Video: Er føflekker dårlige for trær?
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, Juli
Anonim

Føflekker kan indirekte skade din tre røtter ved å gi tilgang for gnagere, for eksempel voles, som liker å spise på røttene. Selv om du ikke kan se dem, røttene til tre har vanligvis de samme merkene.

På samme måte spør folk, kan en føflekk drepe et tre?

Føflekker lage tunneler i plenen og landskapet mens du søker etter insekter, hovedsakelig meitemark og grubs og de vil ikke mate på planter. Sannsynligheten for at de har forårsaket tre problemene er lave. Selv om du lykkes med å redusere eller eliminere en nåværende situasjon med føflekker , innsatsen din vil være kortvarig.

Videre, hva er den raskeste måten å bli kvitt føflekker i hagen din? Det er tre metoder for å fjerne plenen for føflekker:

  1. Eliminer matkilden til føflekker: insekter, grubs, ormer med et plantevernmiddel som Talstar som kan kjøpes her.
  2. Slå tilbake føflekken.
  3. Bruk en agn som Mole Patrol for å drepe føflekker.

Er mol på denne måten dårlig for miljøet?

“ Føflekker er ikke alle dårlig . Faktisk er de 99 prosent gode,» kommenterte Mercer og forklarte: «De lufter jord. De spiser stort sett grubs, noe som er uønsket, fordi grubs spiser røttene til gresset ditt. Eksperten fortsatte: Føflekker gi deg gratis gjødsel og luft luften din.

Er føflekker et problem?

I sitt naturlige miljø eller i store åpne, landlige områder, føflekker ikke forårsake vesentlig skade. Det er først når det kommer inn i plenen og hagen din, blir de til en problem . Føflekker luft luften naturlig og spis larvene til ødeleggende insekter.

Anbefalt: