Er DMSO ulovlig?
Er DMSO ulovlig?

Video: Er DMSO ulovlig?

Video: Er DMSO ulovlig?
Video: ДМСО ОТ ВСЕХ БОЛЕЗНЕЙ Что такое димексид или DMSO Как я применяю дозы, хранение, польза 720p 2024, Juli
Anonim

Food and Drug Administration, som har kjent til folk som bruker DMSO i nesten 20 år, forbudt det i 1965 da det ble funnet å forårsake øyeskader hos laboratoriedyr. Noen er ofre for lammelse som kommer for injeksjoner av DMSO i ryggraden.

På denne måten, er DMSO lovlig i USA?

FDA har godkjent DMSO som reseptbelagte medisiner for behandling av symptomer på smertefullt blæresyndrom. Det brukes også under medisinsk tilsyn for å behandle flere andre forhold, inkludert helvetesild. DMSO absorberes lett av huden. DMSO er tilgjengelig uten resept oftest i gel- eller kremform.

er DMSO farlig? DMSO kan føre til at forurensninger, giftstoffer og medisiner absorberes gjennom huden, noe som kan forårsake uventede effekter. DMSO antas å øke effekten av blodfortynnere, steroider, hjertemedisiner, beroligende midler og andre legemidler. I noen tilfeller kan dette være skadelig eller farlig . Det er et utviklingsmessig nevrotoksin.

Tilsvarende, er DMSO trygt for mennesker?

DMSO er sannsynlig SIKKER når det brukes som reseptbelagte medisiner. Det er bekymring for at noen reseptfrie DMSO produkter kan være "industriell kvalitet", som ikke er beregnet for menneskelig bruk. Disse produktene er MULIG USIKKRE, da de kan inneholde urenheter som kan forårsake helseeffekter.

Reduserer DMSO betennelse?

bers som produserer smerte og reduserer ammasjon og opphovning ved å eliminere i? ammatory kjemiske stoffer. Det har også en beroligende effekt på sentralnervesystemet og når alle områder av kroppen når det absorberes gjennom huden, inkludert hjernen.

Anbefalt: