Hvordan fikser du gulende marmor?
Hvordan fikser du gulende marmor?

Video: Hvordan fikser du gulende marmor?

Video: Hvordan fikser du gulende marmor?
Video: Makrell på kroken i Risør 2024, Juli
Anonim

Sørg for at steinrenseren du kjøper må være alkalisk og ikke en syre siden syrerensere vil sløve lakken. Påfør rengjøringsmiddelet på marmor og skrubb med en myk børste. Sørg for å skylle gulvet grundig. Det kan være nødvendig å gjenta denne prosedyren flere ganger for å fjerne alt smuss.

På samme måte kan du spørre, hvordan får du det gule ut av marmor?

Fyll en sprayflaske med hydrogenperoksid. Spray marmor til overflaten er jevnt mettet med løsningen. Dekk hele overflaten når du adresserer overall misfarging . Behandle en mindre flekk ved å begrense sprayen til det området.

Vet også hva som får hvit marmor til å gulne? Den vanligste synderen for hvit marmor snu gul er jern, som finnes i mange natursteiner. Når det utsettes for vann, syrer eller blekemiddel, begynner jernet i steinen å oksidere og snu det gul.

Hvordan får jeg marmorhviten min igjen?

Bland tre ss (44 ml) natron med en liter (946 ml) vann. Bruk en shammy til å spre denne blandingen over marmor flate. La blandingen sitte på marmor noen timer før du tørker den av med en våt klut.

Hvordan fjerner du flekker fra marmor?

I de fleste tilfeller rust flekker på marmor må fjernes av en profesjonell. Du kan imidlertid prøve å helle eller spraye 3 eller 4 prosent hydrogenperoksid på flekk , deretter røre den med en steinsikker granittskrubbsvamp eller nylonbørste. La den sitte i 24 timer, og skyll den deretter med vann.

Anbefalt: