Hva er avledning av en blister?
Hva er avledning av en blister?

Video: Hva er avledning av en blister?

Video: Hva er avledning av en blister?
Video: Hva er et avvik 2024, Juli
Anonim

Taktekking av en brannskade blemme er en klinisk prosedyre som gjør det mulig å fjerne brannskaden blemme væske og det døde vevet.

På samme måte kan man spørre, når skal du avlive en blister?

Men det anbefales at du ikke skal sprekke noen blemmer deg selv. Hvis forbrenningen din har forårsaket en blemme , bør du søke legehjelp. De blemme vil trolig forbli intakt, selv om enkelte brannskadeenheter på sykehus følger en policy om fjerning av blemmer.

skal du dekke en brannskade eller la den puste? For all delvis tykkelse brannskader : Du trenger ikke dekke de brenne eller blemmer hvis ikke klær eller noe annet gnir seg mot dem. Hvis du trenger å dekke blemmer, legg på et rent, tørt, løst bandasje. Pass på at tapen eller limet ikke berører brenne.

Hvor lang tid tar det før en avledet blemme blir helbredet?

Ellers kan taket rive når du fjerner bandasjen. Vi kjenner de fleste blemmer vil rive ("pop") hvis du tar på deg skoene igjen og bare håper på det beste. Så det minste kan du gjøre er kledd din blemme for å holde det rent, bare i tilfelle. EN fjernet blemme kan ta en uke eller mer til helbrede.

Bør Burns holdes fuktig eller tørr?

Hans forskning viste at, i motsetning til den konvensjonelle visdommen på den tiden som sår bør tillates å tørke ut og danne skorper for å fremme helbredelse, sår heler i stedet raskere hvis holdes fuktig . Winters arbeid startet utviklingen av moderne sårbandasjer som fremmer fuktig sårheling.

Anbefalt: