Gjør objektiver med høy indeks en forskjell?
Gjør objektiver med høy indeks en forskjell?

Video: Gjør objektiver med høy indeks en forskjell?

Video: Gjør objektiver med høy indeks en forskjell?
Video: Travail de charpente hors réseau électrique avec Ecoflow, les limites de Delta Max (sous-titrée) 2024, Juni
Anonim

Objektiver med høy indeks er tynnere, kraftigere linser . De forskjell mellom brillene dine lensindex kan gjøre en stor innvirkning. Å bestemme hvilken du bør få avhenger av resepten din og livsstilen din. Tykkere linser er rimeligere, men kan bare imøtekomme behov for korrigering av lavere syn.

Herav, trenger du virkelig høyindekslinser?

De høyere reseptet, the høyere indeks skal være linse valg. Briller har en tendens til å bli ganske tykke høy korreksjon, spesielt noen lave indeks (1.50) linser . Samtidig er det mindre trenge til høy indeks , hvis du har en veldig lav resept.

Vet også, er det stor forskjell mellom 1,67 og 1,74 høyindeksobjektiver? Og det er den grunnleggende forskjellen mellom 1,67 og 1,74 objektiver med høy indeks : de sistnevnte er ganske enkelt tynnere og lettere enn de tidligere. Linser med a brytning indeks på 1,7 eller høyere er minst 50 prosent tynnere enn de med en regelmessig indeks.

på hvilken resept bør du få objektiver med høy indeks?

Linser med høy indeks med 1,70 høy indeks og 1,74 er de tynneste linser på markedet, og er laget kun for folk med de høyeste resepter . Hvis din resept er lavere enn +/-6,00 sfære, er det ikke behov for du å bruke de ekstra pengene for en ultra høye indekslinser.

Hva er et objektiv med høy indeks?

EN høy - indeks briller linse lar folk med en sterkere resept bruke en linse som er lett og tynn. Dette sikrer mer komfortable briller selv om du har langsynthet, nærsynthet eller astigmatisme høy . De linser område høy - indeks plastmateriale.

Anbefalt: