Hvorfor er rask defibrillering viktig i overlevelseskjeden?
Hvorfor er rask defibrillering viktig i overlevelseskjeden?

Video: Hvorfor er rask defibrillering viktig i overlevelseskjeden?

Video: Hvorfor er rask defibrillering viktig i overlevelseskjeden?
Video: Vairāk nekā 4500 preces ar atlaidi 30% | Veikalsdarzam.lv 2024, Juli
Anonim

HLR (Cardio-pulmonary Resuscitation) er avgjørende for å opprettholde livet og bidra til å forlenge overlevelse ganger imidlertid Rask defibrillering er nøkkelen til Overlevelse og den eneste definitive behandlingen for SCA. Kritisk, overlevelse fra et hjertestans er avhengig av en rettidig respons fra første respondenter, dvs. tilskuere.

Hvorfor er rask defibrillering dessuten et ledd i overlevelseskjeden?

Rask defibrillering er en link hos den voksne Kjede for overlevelse . Hvorfor er dette viktig å overlevelse ? Det eliminerer den unormale hjerterytmen. Etter at AED-elektrodene er påført på offerets bryst og AED-en analyserer hjerterytmen – hva er neste trinn?

På samme måte eliminerer rask defibrillering unormal hjerterytme? Defibrillering eliminerer de unormal VF hjerterytme og tillater det normale rytme å fortsette. Defibrillering er ikke effektiv for alle former for hjerte arrestasjon, men det er effektivt å behandle VF, den vanligste årsaken til plutselig hjerte arrestere.

Spørsmålet er også, hvorfor er en defibrillering viktig i HLR?

Det er derfor avgjørende at defibrillering gis i løpet av de første minuttene etter at en pasient kollapset. Kardiopulmonal gjenoppliving ( HLR ) kan forsinke skaden på hjertet etter hjertestans, noe som gir noe lengre tid for effektiv effekt defibrillering.

Hva betyr rask defibrillering?

Rask defibrillering er i utgangspunktet et forsøk på å sjokkere hjertet tilbake til en normal rytme.

Anbefalt: