Er metoprolol og Lopressor det samme?
Er metoprolol og Lopressor det samme?

Video: Er metoprolol og Lopressor det samme?

Video: Er metoprolol og Lopressor det samme?
Video: Metoprolol (Lopressor or Toprol XL) - Know Your Drug 2024, Juni
Anonim

Generisk navn: Metoprolol tartrat

Vet også, hva er forskjellen mellom metoprolol og metoprololtartrat?

Hoved forskjellen mellom metoprololtartrat og metoprolol succinate er det metoprololtartrat er bare tilgjengelig som en tablett med umiddelbar utgivelse, noe som betyr at den må tas flere ganger om dagen, mens metoprolol succinat er en tablett med forlenget utgivelse som kan tas en gang daglig.

Spørsmålet er deretter hva Metoprolol Lopressor brukes til? Metoprolol er brukes med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Å senke høyt blodtrykk bidrar til å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer. Denne medisinen er også pleide å behandle brystsmerter (angina) og for å forbedre overlevelsen etter et hjerteinfarkt.

På samme måte kan du spørre, hva er det generiske for Lopressor?

Metoprolol er den generiske formen for merkenavnet Lopressor, foreskrevet for behandling høyt blodtrykk og forhindre angina ( brystsmerter ). Metoprolol er en type medisin som kalles en betablokker. Det virker ved å slappe av blodkar og senke hjertefrekvensen, noe som forbedrer blodstrømmen og senker blodtrykk.

Finnes det en bedre betablokker enn metoprolol?

Hvis en beta - blokkerer må brukes hos en pasient med astma, kardioselektiv beta - blokkere , f.eks. bisoprolol og metoprolol , er bedre tolerert enn ikke-selektiv beta - blokkere , selv om de fortsatt er assosiert med en nedgang i lungefunksjon og bivirkninger.

Anbefalt: