Hvordan administrerer du efedrin?
Hvordan administrerer du efedrin?

Video: Hvordan administrerer du efedrin?

Video: Hvordan administrerer du efedrin?
Video: Топливная система Scania PDE устройство и работа. 2024, Juli
Anonim

Efedrin Hydrokloridinjeksjon er administreres intravenøst. Efedrin bør administreres i den laveste effektive dosen. En 3 mg/ml løsning bør gis som en langsom intravenøs injeksjon på 3 til 7,5 mg (maks 10 mg), gjentatt etter behov hvert 3. - 4. minutt til maksimalt 30 mg.

Tilsvarende, hvordan injiserer du efedrin?

HVORDAN Å BRUKE: Injiser denne medisinen inn i en vene (IV), i en muskel (IM) eller under huden (SC-subkutant) som anvist av legen. Når det gis IV, injiseres dosen sakte og kan gjentas om 5 til 10 minutter om nødvendig. Dosen er basert på din medisinske tilstand og respons på behandlingen.

Spørsmålet er deretter, er efedrin tilgjengelig over disk? Efedrin er tilgjengelig over-the-counter ( OTC ) som en oral medisin i kombinasjon med slimløsende guaifenesin, og kommer i form av tabletter, kapsler eller sirup. Det er ikke en erstatning for reseptbelagte astmabehandlinger.

Ved siden av dette, hvordan fortynner du efedrin?

Fortynn 1 ml Efedrin Hydroklorid MYX Injeksjon til 10 ml med saltvann 0,9% for å produsere en 2,5 mg/ml løsning. Denne oppløsningen skal gis som en langsom intravenøs injeksjon på 2,5 til 5 mg (maksimalt 10 mg), gjentas etter behov hvert 3.-4. minutt til maksimalt 30 mg.

Kan jeg kjøpe efedrin?

Mens ephedra urter og produkter som ma huang te er tilgjengelig for Kjøp , kosttilskudd som inneholder efedrin alkaloider er ikke det. Noen efedrin -Medikamenter som inneholder medisiner er fortsatt tilgjengelige over disk, selv om forskrifter om Kjøp av disse produktene kan varierer etter stat.

Anbefalt: