Hva er kosmetologisk sanitet?
Hva er kosmetologisk sanitet?

Video: Hva er kosmetologisk sanitet?

Video: Hva er kosmetologisk sanitet?
Video: Foryngende ANSIKTSMASSASJE for å stimulere fibroblaster. Hodemassasje. 2024, Juli
Anonim

Hygiene betyr ganske enkelt rengjøring først ved fysisk å fjerne alt synlig rusk, og deretter vaske med flytende såpe, vaskemidler eller antiseptika. Et antiseptisk middel er et desinfeksjonsmiddel som kan påføres hud og negler. Desinfeksjon- drap av mikroorganismer som kan forårsake infeksjon på ikke-levende overflater.

Med tanke på dette, hva er desinfeksjonskosmetologi?

Desinfeksjonsmidler er kjemiske midler som ødelegger alle bakterier, sopp og virus, men ikke sporer, på overflater. De er ikke til bruk på mennesker. hår, hud eller negler. Typer av desinfeksjonsmidler inkluderer kvaternære ammoniumforbindelser (quats), fenoler, alkohol og blekemiddel.

Videre, er frisørsalonger pålagt å sterilisere? Frisører må desinfisere verktøy og andre redskaper for å forhindre spredning av bakterier, planteparasitter eller sopp som kan produsere smittsomme sykdommer som ringorm, favus (en hudsykdom i hodebunnen).

Videre, hvorfor er sanitet viktig i kosmetologiområdet?

Hygiene er enormt viktig – ikke bare fordi det er det som holder deg i virksomhet, men fordi som en skjønnhet leverandør, blir du klarert til å ta vare på noen, tilby dem en tjeneste og fjerne stresset i prosessen.

Hva står Quats for?

fenoliske desinfeksjonsmidler. Dette er en form for formaldehyd med svært høy pH og kan skade huden og øynene som brukes til desinfisering. De kan skade plast og gummi og visse metaller.

Anbefalt: