Er mebendazol fortsatt tilgjengelig?
Er mebendazol fortsatt tilgjengelig?

Video: Er mebendazol fortsatt tilgjengelig?

Video: Er mebendazol fortsatt tilgjengelig?
Video: Gudstjeneste i Frelserens kirke, Farsund, den 20.02.22 - OPPTAK FRA 17.01.21 2024, Juli
Anonim

For øyeblikket er det ingen planer om å lage VERMOXTM CHEWABLE kommersielt tilgjengelig . Denne studien var ikke designet for å studere effekten av mebendazol på krokorm, en annen STH. Jeg. Pasientene fikk en enkelt dose på mebendazol 500 mg tyggetablett eller matchende placebo på dag 1 (dobbeltblind periode).

Er mebendazol på samme måte tilgjengelig over disk?

Om mebendazol Det brukes hovedsakelig for infeksjoner i tarmen som trådorm (noen ganger kjent som pinworms) og andre mindre vanlige orminfeksjoner (piskeorm, rundorm og hakeorm). Du kan kjøpe mebendazol fra et apotek. Det er også tilgjengelig på resept.

Ved siden av ovenfor, hvor lang er mebendazol i systemet ditt? Du må kanskje ta denne medisinen i 1 til 3 dager, avhengig av de tilstanden du behandler. Imidlertid kan det ta som lang som 3 uker før de infeksjonen er fullstendig fjernet.

På samme måte vil mebendazol drepe alle ormer?

Mebendazole er brukes til å behandle ormer som bor i de menneskelig tarm som trådorm (også kalt nåleorm), rundorm og krokorm. Mebendazole stopper ormene fra å absorbere sukker som de trenger for å overleve. Dette dreper ormene i løpet av få dager. Selv om mebendazol dreper voksen ormer , det gjør ikke drepe egg.

Kan du kjøpe ormetabletter til mennesker over disk?

Mebendazol er det viktigste medisiner brukes til å behandle trådorminfeksjoner. Den kan være kjøpt over disk fra ditt lokale apotek eller foreskrevet av fastlegen din. Den er tilgjengelig som tyggegods tablett eller en væske. Mebendazol virker ved å forhindre at trådormene absorberer sukker, noe som betyr at de skal dø innenfor noen få dager.

Anbefalt: