Dreper enzymer virus?
Dreper enzymer virus?

Video: Dreper enzymer virus?

Video: Dreper enzymer virus?
Video: КАК УДАЛИТЬ ВИРУСЫ С КОМПЬЮТЕРА? 100% РАБОЧИЙ МЕТОД 2024, Juli
Anonim

Forskere har nå snudd en CRISPR RNA-skjæring enzym inn i et antiviralt middel som kan programmeres til å oppdage og ødelegge RNA-basert virus i menneskelige celler. Mange av verdens vanligste eller mest dødelige menneskelige patogener er RNA-baserte virus -Ebola, Zika og influensa, for eksempel-og de fleste har ingen FDA-godkjente behandlinger.

Tilsvarende finnes det enzymer i virus?

Noen virus har ingen enzymer i det hele tatt inne i virus selve partikkelen. Noen andre spesifikke enzymer som ofte lages inne i vertscellen er RNA-polymerase som dupliserer viralt RNA og transposase som flytter det virale DNA til et annet sted i vertens DNA.

Spørsmålet er deretter, hvilke enzymer viruset er utstyrt med? En særegen stor familie av enkeltstrengede RNA-virus kalles Retroviridae; RNA til disse virusene er positivt, men virusene er utstyrt med et enzym, kalt a revers transkriptase , som kopierer enkeltstrenget RNA for å danne dobbeltstrenget DNA.

På samme måte kan du spørre, kan enzymer drepe bakterier?

I motsetning til antibiotika, som vanligvis er bredt spekter og drepe mange forskjellige bakterie finnes i menneskekroppen, hvorav noen er fordelaktige, fagen enzymer kun drepe sykdommen bakterie med liten eller ingen effekt på det normale mennesket bakteriell flora.

Er enzymer i live?

Enzymer er ikke i live . De er komplekse kjemikalier produsert av bakterier. De kan ikke reprodusere, eller faktisk konsumere avfall. De fremskynder kjemiske reaksjoner uten å bli vant selv.

Anbefalt: