Hva er Adams lås?
Hva er Adams lås?

Video: Hva er Adams lås?

Video: Hva er Adams lås?
Video: I Challenged the INTERNET 2024, Juli
Anonim

De Adams lås er en veldig allsidig spenne og broen kan brukes til å inkorporere eller feste forskjellige komponenter. En aktiv komponent, for eksempel en buccal canine retractor, kan loddes til broen. En labial bue kan loddes til broene til Adams spenner på en kjeveortopedisk holder.

I denne forbindelse, hva er en Adams crib?

av Jeff Lewis. DE ADAMS CLASP (eller ADAMS CRIB ) har gjort de fleste andre låser foreldet, blir det ofte referert til som Universal eller Liverpool krybbe . Den er laget av 0,7 mm hard rustfri ståltråd og kan brukes på nesten hvilken som helst tann, men er mest brukt på jekslene.

Spørsmålet er deretter hvordan jeg strammer Adams -låsen min? Justering av Adams Clasps

  1. For å stramme/løsne: Juster pilhodet for å gripe tannets undersnitt. Hold pilspissen med tang ved A og bøy med fingeren innover i retningen vist.
  2. For å justere høyden: Hold adams låsetråd, ledningen forlater acrlyic ved halvliter B og bøy ledningen opp eller ned for å justere pilens spissposisjon.

Holder dette i øyesyn, hva er labial bue?

? EN labial bue er den mest bemerkelsesverdige komponenten i en holder, så pasientene er veldig følsomme for utseendet og følelsen av den. ? Labial buer eller den aktive komponenten i de flyttbare ortodontiske apparatene. ? Hovedfunksjonen til Bue er å trekke de fremre tennene tilbake.

Hvordan aktiverer jeg hawleys -apparatet mitt?

De apparatet kan produseres i et ortodontisk laboratorium på bare noen få dager. De Hawley legges deretter inn i pasientens munn og aktivert av tannlegen i løpet av minutter. De apparatet justeres ukentlig eller annenhver uke i en rask 10-minutters avtale.

Anbefalt: