Hva er bruken av sinkacetatsirup?
Hva er bruken av sinkacetatsirup?

Video: Hva er bruken av sinkacetatsirup?

Video: Hva er bruken av sinkacetatsirup?
Video: Hva er pollenallergi og kan man vokse det av seg? - aPODtera - S.2 Ep.11 2024, Juli
Anonim

Sink er et naturlig forekommende mineral. Sink er viktig for vekst og for utvikling og helse av kroppsvev. Sinkacetat er brukt å behandle og forebygge sink mangel. Sinkacetat kan også være brukt for andre formål som ikke er oppført i denne medisineringsguiden.

Deretter kan man også spørre, hva er bruken av sinksirup?

Det er også brukt for å styrke immunsystemet, forbedre veksten og lyden sink mangelfulle spedbarn og barn, for behandling av forkjølelse og tilbakevendende øreinfeksjoner, influensa, øvre luftveisinfeksjoner, forebygging og behandling av nedre luftveisinfeksjoner, svineinfluensa, blæreinfeksjoner, ringing i

er sinkacetat farlig? Følgende akutte (kortsiktige) helseeffekter kan oppstå umiddelbart eller kort tid etter eksponering for Sinkacetat : * Kontakt kan irritere hud og øyne. * Puster Sinkacetat kan irritere nese og svelg og forårsake hoste og hvesing.

Derav, hvordan tar du sinkacetat?

Sinkacetat Dosering Bruk nøyaktig som angitt på etiketten, eller som foreskrevet av legen din. Ikke bruk i større eller mindre mengder eller lenger enn anbefalt. Ta sinkacetat med et fullt glass vann. Ta sinkacetat med mat hvis det forstyrrer magen din.

Hvordan hjelper sink Diaré?

Supplerende sink fordeler barn med diaré fordi det er et viktig mikronæringsstoff viktig til proteinsyntese, cellevekst og differensiering, immunfunksjon og tarmtransport av vann og elektrolytter (20–23).

Anbefalt: