Hva er underekstremitetene?
Hva er underekstremitetene?

Video: Hva er underekstremitetene?

Video: Hva er underekstremitetene?
Video: Overview of the Bones of the Lower Extremity (preview) - Human Anatomy | Kenhub 2024, Juli
Anonim

De nedre ekstremitet refererer til delen av kroppen fra hoften til tærne. De nedre ekstremitet inkluderer hofte-, kne- og ankelledd, og bein i lår, ben og fot. Mange refererer til nedre ekstremitet som beinet.

Hva er følgelig de fire delene av nedre ekstremitet?

De lemmene på underkroppen inneholder fire hoveddeler : et belte dannet av hoftebeinene, låret, den bein , og foten. Det er spesialisert for støtte av vekt, tilpasning til tyngdekraften og bevegelse.

hva er nedre lem? I menneskelig anatomi er leggen er delen av lemmene på underkroppen som ligger mellom kneet og ankelen. Låret er mellom hofte og kne og utgjør resten av lemmene på underkroppen . Begrepet lemmene på underkroppen eller " nedre ekstremitet " brukes ofte for å beskrive alle bein.

Spørsmålet er deretter, hva er øvre og nedre ekstremiteter?

Det er utallige måter som mennesker kan lide brudd på bein (brudd) på øvre ekstremiteter (hånd, håndledd, underarm, albue, øverste arm og skulder) og nedre ekstremiteter (hofte, lår, kne, Nedre ben, ankel og fot).

Er bekkenet en del av underekstremiteten?

Den inneholder mange muskler og nerver, men har bare ett bein, lårbenet… bekkenregionen er den område mellom bagasjerommet og nedre ekstremiteter , eller ben. Tibia er et stort bein som ligger i Nedre front del av de bein.

Anbefalt: