Hva er diagnosekode z13 220?
Hva er diagnosekode z13 220?

Video: Hva er diagnosekode z13 220?

Video: Hva er diagnosekode z13 220?
Video: 💥 Есть ли слабые места в безупречных Mercedes W211 и C219? Что общего у Е-класса и CLS? 2024, Juli
Anonim

Z13 . 220 er en fakturerbar ICD kode brukes til å spesifisere a diagnose av møte for screening for lipoid lidelser. En 'fakturerbar kode 'er detaljert nok til å brukes til å spesifisere en lege diagnose.

Også spurt, hva er Encounter for screening for lipoid lidelser?

Møte for screening for lipoid lidelser Z13. 220 er en fakturerbar/spesifikk ICD-10-CM-kode som kan brukes til å indikere en diagnose for refusjonsformål.

Man kan også spørre, hva betyr encounter for screening for humant immunsviktvirus? Z11. 4 er en fakturerbar kode som brukes til å spesifisere en medisinsk diagnose av møte for screening for humant immunsviktvirus [ hiv ]. Koden Z11. 4 beskriver en omstendighet som påvirker pasientens helsetilstand, men ikke en nåværende sykdom eller skade. Koden er uakseptabel som hoveddiagnose.

Vet også, er z00 00 dekket av Medicare?

Som du vil se, Medicare gjør dekke noen laboratorier gjort for screening, men Z00 . 00 / Z00 . De fleste krever en kode fra Z13-serien eller annen Z-kode for å identifisere spesifikt hvilken sykdom som screenes for.

Hva er Encounter -screening?

Møte for screening for andre sykdommer og lidelser Screening er testing for sykdom eller sykdomsforløpere hos asymptomatiske individer, slik at tidlig oppdagelse og behandling kan gis for de som tester positivt for sykdommen.

Anbefalt: