Innholdsfortegnelse:

Hva er behandlingen av diaré?
Hva er behandlingen av diaré?

Video: Hva er behandlingen av diaré?

Video: Hva er behandlingen av diaré?
Video: Diabetes: Behandling av nyresykdommer (2/7) 2024, Juni
Anonim

Ledelse. Drikk væske: Det er viktig å drikke rikelig med væske for å unngå dehydrering . Oral Rehydration Solution (ORS): ORS bør brukes for å forebygge dehydrering . Standard hjemmeløsninger som saltet risvann, saltede yoghurtdrinker, grønnsaks- og kyllingsupper med salt kan gis.

Dessuten, hva er diarébehandling?

Behandlingsalternativer Diaré forsvinner vanligvis av seg selv uten behandling. Det er imidlertid viktig å forhindre dehydrering . Orale rehydreringsløsninger, som Pedialyte for spedbarn og barn og Gatorade for voksne, bør brukes til å fylle på elektrolytter som går tapt gjennom mild til moderat diaré.

hvilket antibiotikum er best for diaré? For tiden er azitromycin den foretrukne førstelinje antibiotika for behandling av akutt vann diaré (enkeltdose 500 mg), så vel som for feber diaré og dysenteri (enkeltdose 1000 mg).

Foruten dette, hva er den beste behandlingen av diaré?

To typer medisiner lindrer diaré på forskjellige måter:

  • Loperamid (Imodium) bremser bevegelsen av mat gjennom tarmen, slik at kroppen din kan absorbere mer væske.
  • Vismutsubsalicylat (Kaopectate, Pepto-Bismol) balanserer hvordan væske beveger seg gjennom fordøyelseskanalen.

Hva er en passende behandling for alvorlig diaré?

Antidiarrheal medisin Loperamid, eller Imodium, er et antimotilitetsmedisin som reduserer avføring. Loperamid og Imodium er begge tilgjengelige for kjøp uten resept eller online. Vismutsubsalicylat, for eksempel Pepto-Bismol, reduserer diaréavføring hos voksne og barn.

Anbefalt: