Hva brukes remifentanil til?
Hva brukes remifentanil til?

Video: Hva brukes remifentanil til?

Video: Hva brukes remifentanil til?
Video: Remifentanil 2024, Juli
Anonim

Remifentanil er en opioidmedisin. Et opioid kalles noen ganger et narkotisk middel. Remifentanil er brukt for å behandle eller forebygge smerte under og etter operasjon eller andre medisinske prosedyrer. Remifentanil kan også være brukt for formål som ikke er oppført i denne medisineringsguiden.

På samme måte kan man spørre seg, hva er en remifentanil-infusjon?

Remifentanil kan administreres på en infusjon hastighet på 0,5 til 1 mikrogram/kg/min, med eller uten en innledende bolusinjeksjon på 1 mikrogram/kg gitt over ikke mindre enn 30 sekunder. Som svar på lett anestesi kan supplerende sakte bolusinjeksjoner administreres hvert 2. til 5. minutt.

På samme måte er remifentanil et beroligende middel? Remifentanil er en ren µ-opioidreseptoragonist. Introdusert på begynnelsen av 1990 -tallet, gjør den raske begynnelsen og forskyvningen kombinert med de synergistiske effektene med andre generelle bedøvelsesmidler det et ideelt alternativ for bedøvelse og bevissthet sedasjon.

Også å vite er, hvordan blander du remifentanil?

For manuelt kontrollert infusjon Remifentanil kan fortynnes til konsentrasjoner på 20 til 250 mikrogram/ml (50 mikrogram/ml er anbefalt fortynning for voksne og 20 til 25 mikrogram/ml for pediatriske pasienter i alderen 1 år og over). For TCI anbefalt fortynning av Remifentanil er 20 til 50 mikrogram /ml.

Kan du bolus remifentanil?

Det britiske databladet indikerer det remifentanil kan administreres som en bolus på 0,5–1,0 ug kg1 min1 over ikke mindre enn 30 sekunder under induksjon av anestesi. EN bolus av remifentanil anbefales ikke til spontanpustende bedøvede pasienter eller hos sederte ICU-pasienter.

Anbefalt: