Hvor ligger UNOS?
Hvor ligger UNOS?

Video: Hvor ligger UNOS?

Video: Hvor ligger UNOS?
Video: Hvor ligger Juleland 2024, Juli
Anonim

Plassert i Richmond, Virginia, United Network for Organ Sharing ( UNOS ) er en non-profit, vitenskapelig og pedagogisk organisasjon som administrerer det eneste organinnkjøps- og transplantasjonsnettverket (OPTN) i USA, etablert (42 U. S. C. § 274) av den amerikanske kongressen i 1984 av Gene A.

Med tanke på dette, hvor er UNOS?

Ligger i Richmond, Virginia, United Network for Organ Sharing ( UNOS ) er en ideell, vitenskapelig og utdanningsorganisasjon som administrerer det eneste organinnkjøps- og transplantasjonsnettverket (OPTN) i USA, etablert (42 U. S. C. § 274) av den amerikanske kongressen i 1984 av Gene A.

er unos et offentlig organ? United Network for Organ Sharing ( UNOS ) er den private, ideelle organisasjonen organisasjon som administrerer nasjonens organtransplantasjonssystem under kontrakt med føderalen Myndighetene . Vedlikeholde databasen som inneholder alle organtransplantasjonsdata for hver transplantasjonshendelse som skjer i USA

Også spurt, er UNOS ekte?

UNOS er en ekte -livsorganisasjon. Da Erica Hahn truet med å informere dem om hva Izzie Stevens gjorde for å få en hjertetransplantasjon for Denny, svarte Callie Torres at UNOS ville diskreditere dem som en transplantasjonsinstitusjon.

Hvordan bestemmer UNOS hvem som får et organ?

Ved å bruke kombinasjonen av giver- og kandidatinformasjon, UNOS datasystemet genererer en "match run", en rangordnet liste over kandidater som skal tilbys hver organ . Denne kampen er unik for hver giver og hver organ . De UNOS orgel Senteret hjelper til med å donere organer for transplantasjon 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Anbefalt: