Hva er guidewire cloud?
Hva er guidewire cloud?

Video: Hva er guidewire cloud?

Video: Hva er guidewire cloud?
Video: Guidewire Cloud Platform: Optimized for P&C 2024, Juli
Anonim

Guidewire Cloud ™ er den optimale måten å oppleve kraften til Guidewire InsurancePlatform™, kombinerer Guidewire programvare, tjenester og økosystem i en skalerbar SaaS-modell. Den skalerer etter bruk, gir kostnadsforutsigbarhet og overfører IT-risiko til Guidewire.

Med tanke på dette, hva brukes guidewire -programvare til?

Guidewire InsurancePlatform ™ er P & Cindustry -plattformen som forener programvare , tjenester og partnerøkosystem for å drive våre kunders virksomhet. InsurancePlatform gir standarden for forsikringsselskaper som kan optimalisere driften, øke engasjementet, drive smarte beslutninger, innovere raskt og forenkle IT.

Man kan også spørre, er guidewire en ERP? Behovet for Guidewire integrering Guidewire Programvare er en løsning som mange forsikringsselskaper tar i bruk. Forsikringsselskapene har en Customer Resource Management (CRM) programvare, en eldre transaksjonsprogramvare, en Planlegging av bedriftens ressurser ( ERP ) programvare og mer.

Med tanke på dette, er guidewire en nettapplikasjon?

Guidewire-applikasjoner er bygget i Java og i samsvar med Java EE -standarden? den foretrukne teknologien i forsikringsindustrien. Web service -APIer aktivere Guidewire-applikasjoner å integrere sømløst i en serviceorientert arkitektur og samhandle med andre applikasjoner i hvilken som helst teknologi.

Hva er Guidewire Insurance Suite?

Guidewire InsuranceSuite ™ er en velprøvd løsning som fremmer optimalisert forsikring drift gjennom innsikt fra et engasjert globalt kundesamfunn, og gir ansatte, agenter og kunder muligheten til å svare og tilpasse markedsendringer.

Anbefalt: