Hvordan bruker du Devoir?
Hvordan bruker du Devoir?

Video: Hvordan bruker du Devoir?

Video: Hvordan bruker du Devoir?
Video: Молодежная Cтрижка Лайт Боб Каре с удлинением Пошагово дома | Стрижки 2022 | Уроки стрижек 2024, September
Anonim

Det franske verbet devoir betyr "må", "å måtte" eller "å skylde". I hovedsak er det brukt når du "må" gjøre noe. Devoir er brukt svært ofte på fransk, og den har en ekstremt uregelmessig bøying som elevene må huske.

Herav, hvordan bruker du Devoir i en setning?

devoir Setning Eksempler. Ved å handle slik overholdt de bare plikten til rådgivning ( devoir de conseil) som alle overordnede myndigheter hadde overfor kongen, og ordinansens tekst (ordonnanser) hadde ofte invitert dem til å gjøre det.

Man kan også spørre, hva er det siste partisippet til Devoir? devoir. 'devoir' er modellen for dens konjugering. Partisippet devoir mister circumflex når det stemmer overens, dvs. formene er dû , grunn, dus, avgifter.

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom Devoir og Falloir?

Devoir vs. Falloir . De forskjell mellom disse verbene er et spørsmål om forpliktelse vs nødvendighet, og det er mer enn bare semantikk. Devoir indikerer noe en person er forpliktet til å gjøre, en plikt, mens falloir uttrykker noe som må gjøres, en nødvendighet.

Hva er forskjellen mellom vanlige og uregelmessige franske verb?

I fransk , verb må konjugeres etter emne. Vanlige verb Følg regler som er de samme for de fleste verb slutter med -er, -ir henholdsvis … men i Uregelrette verb de følger ikke spesifikke regler.. bøyningen er annerledes til forskjellige verb.

Anbefalt: