Er Docosanol et antiviralt middel?
Er Docosanol et antiviralt middel?

Video: Er Docosanol et antiviralt middel?

Video: Er Docosanol et antiviralt middel?
Video: сделать дезинфицирующий гель для рук, в одиночку. Сделай сам антивирус. грабежей антибактериальный 2024, Juli
Anonim

Dokosanol er en mettet 22-karbon alifatisk alkohol som viser antiviral aktivitet mot mange lipidenutviklede virus inkludert herpes simplex-virus (HSV). Dokosanol fremskynder helbredelsen av forkjølelsessår og feberblærer i ansiktet eller leppene.

På samme måte spør folk, er abreva et antiviralt middel?

Valtrex (valacyclovir) og Abreva (dokosanolkrem) er antiviral medisiner som brukes til å behandle herpeslabialis (forkjølelsessår). Abreva er tilgjengelig som en generisk and-the-counter (OTC). Valtrex er et oralt legemiddel og Abreva er en aktuell (for huden) medisin.

På samme måte kan du kjøpe antivirale legemidler reseptfritt? De antivirale medisiner tilgjengelig i pilleform (acyklovir, valacyklovir, famciklovir) er spesielt utviklet for behandling av kjønnsorganer herpes . Andre aktuelle behandlinger for oral herpes er tilgjengelig over disken ( OTC ), men er ikke antiviral forbindelser som acyklovir og penciklovir.

Med tanke på dette, er Docosanol det samme som acyclovir?

Zovirax ( acyklovir ) og Abreva ( dokosanol krem) er antivirale medisiner som brukes til å behandle forskjellige tilstander forårsaket av herpesvirus. Zovirax brukes til å behandle helvetesild, vannkopper og genital herpes.

Er penciklovir bedre enn acyclovir?

Penciclovir er en asyklisk guaninnukleosideanalog og ligner på acyklovir i styrke og aktivitet mot HSV. Penciclovir hemmer viral DNA-syntese gjennom konkurrerende hemming av viral DNA-polymerase. Det er det eneste reseptfrie middelet som er godkjent av FDA for behandling av HSV.

Anbefalt: