Er Snuggle Nest surround trygt?
Er Snuggle Nest surround trygt?

Video: Er Snuggle Nest surround trygt?

Video: Er Snuggle Nest surround trygt?
Video: Мобильная кроватка Baby Delight Snuggle Nest Surround XL (Бэби Делайт) 2024, Juli
Anonim

Det er ingen forbrukerprodukter Sikkerhet Kommisjon sikkerhet standarder for sovende i sengen, noe som burde være bekymringsfullt for foreldre som bruker produkter som DockaTot, By Your Side-sovende eller Kose Reder. Forskning pågår. Hyppige oppvåkninger holder deg barnesikret.

Bare sånn, er babyreir trygge å sove i?

Å sette en babynest produkt på myke overflater som madrasser eller sofaer øker risikoen for kvelning. ( Trygg søvn regler-for eksempel å holde puter og tepper utenfor barnesengen-er mye mer slapp for babyer og småbarn over 12 måneder.) Til tross for dette er det mange foreldre som bruker det på den måten.

Vet også, hva er et snuggle-rede? Bruke Snuggle Nest Drøm om å skape et mer åpent og beskyttende område for en baby som sover i en voksenseng. De Snuggle Nest inkluderer to stive, ventilerte veggenheter for å skille baby- og voksen sengetøy og forhindre velt. Sidepaneler er fylt med strukturelt mesh for en luftbarriere mellom baby- og voksensengetøy.

Så, hvor lenge kan baby bruke Snuggle Nest?

Snuggle Nest er designet for nyfødte, fra fødselen til de begynner å presse seg opp eller velte. Denne aldersgruppen er vanligvis 0-4 måneder . Dette er vanligvis på samme alder som en kurv tillater. Det er stor variasjon i størrelse og aktivitet hos spedbarn i løpet av de første månedene.

Er smokkeklipp trygt å sove med?

Ikke bare gjør kortere klipp eliminere risikoen for kvelning, de hjelper også en kravlende baby med å beholde sin smokk fra å dra på den skitne bakken. På grunn av deres forkortede lengde, alle Cutie Klipp er godkjent av CPSC å være sove trygt og er tillatt å brukes i barnesenger.

Anbefalt: