Hvordan fungerer Pramipexole for rastløse ben?
Hvordan fungerer Pramipexole for rastløse ben?

Video: Hvordan fungerer Pramipexole for rastløse ben?

Video: Hvordan fungerer Pramipexole for rastløse ben?
Video: Opioid Treatment for Refractory Restless Legs Syndrome 2024, Juni
Anonim

Pramipexol tilhører en gruppe legemidler som utløser nerveimpulser i hjernen som hjelper til med å kontrollere kroppsbevegelser. Pramipexol brukes til å behandle symptomene på RLS . Den virker ved å redusere muskelaktiviteten under søvn.

Tilsvarende, hvor mye pramipexol bør jeg ta for RLS?

Startdosen på pramipexol er 0,125 mg tatt en gang daglig to til tre timer før leggetid. Om nødvendig kan dosen dobles hver fjerde til syv dag opp til en maksimal dose på 0,5 mg daglig.

Ved siden av ovenfor, hvor lang tid tar det før pramipexol virker? I motsetning til tradisjonelle antidepressiva, er det arbeid direkte gjennom dopamin. Det tar 2-6 uker å arbeid.

Er det dessuten et alternativ til pramipexol for rastløse bein?

Pregabalin en effektiv alternativ til dopaminergika for rastløst ben syndrom. Pregabalin er mer effektivt enn standardbehandling med de dopaminagonist pramipexol hos pasienter med rastløs bein syndrom ( RLS ) og kan tilby tilleggsfordeler, de resultatene av en stor randomisert dobbeltblind studie indikerer.

Hvordan virker Mirapex for restless leg syndrome?

Mirapex er en medisin som virker for å stimulere dopaminreseptorer. Det brukes til å behandle tilstander som restless legs syndrom og Parkinsons sykdom. Det er to typer Mirapex tilgjengelig på markedet.

Anbefalt: