Kan b12 -mangel forårsake hvite flekker på huden?
Kan b12 -mangel forårsake hvite flekker på huden?

Video: Kan b12 -mangel forårsake hvite flekker på huden?

Video: Kan b12 -mangel forårsake hvite flekker på huden?
Video: HÅR FARGE til RØD hud! Hvordan velge en hårfarge! 2024, Juni
Anonim

Utvikler hvite flekker på din huden kunne være et av de tidligste advarselstegnene på et vitamin B12 -mangel , advarte veldedighet Patient Thyroid Advocacy. Hvite flekker i hud , som følge av at melatonin blir fraværende i området. “Disse forekommer ofte på utsiden av underarmen, men kan forekomme andre steder.

Når det gjelder dette, kan vitaminmangel forårsake hvite flekker på huden?

Mangler i kalsium, vitamin D og vitamin E kan forårsake hvite flekker på hud . Selv om de er ufarlige, er disse hvite flekker angi at du må spise et sunt, balansert kosthold.

Spørsmålet er deretter hvilke vitaminer som er gode for hvite flekker på huden? Kliniske studier har vist at mange viktige vitaminer mangler hos et stort antall mennesker som opplever hvite flekker på deres hud , inkludert folsyre, vitamin B6, og vitamin B12 - næringsstoffer som er ansvarlige for pigmentering, energimetabolisme og nervesystemfunksjon.

I denne forbindelse kan b12 -mangel forårsake flekker?

Du kan være i faresonen for et vitamin B12-mangel hvis du merker noen små flekker på huden din.

Hva er de hvite flekkene på huden min?

Hvite flekker på hud oppstår ofte når hud proteiner eller døde celler blir fanget under hudens flate. De kan også oppstå som et resultat av depigmentering eller fargetap. Hvite hudflekker er vanligvis ikke en grunn til bekymring og forårsaker ikke store symptomer.

Anbefalt: