Hva er det som får deg til å besvime på turer?
Hva er det som får deg til å besvime på turer?

Video: Hva er det som får deg til å besvime på turer?

Video: Hva er det som får deg til å besvime på turer?
Video: Fingern besvimer av sprøytestikk 2024, Juni
Anonim

Det er en medisinsk grunn til at så mange mennesker gjør det besvime på turer som oversvømmer hjernen med adrenalin. Vasovagal synkope skjer når pulsen senkes og blodtrykket synker, noe som får den som lider svime av.

Er det farlig å falle i en berg -og -dal -bane her?

Nevrologer sier det besvimelse på Berg og dalbaner kan skje fordi g-kraften i turen kort kan frata hjernen for blod og oksygen. Noen ryttere kan også oppleve det som kalles "redouts", opplevelsen av å se rødt når blodet skynder seg raskt til hodet, ifølge U. S. News and World Report.

Spørsmålet er deretter, hvorfor går jeg nesten bort i berg- og dalbaner? Der er en medisinsk grunn til at så mange mennesker svimmel på turer som oversvømmer hjernen med adrenalin. Vasovagal synkope skjer når pulsen senkes og blodtrykket synker, noe som får den som lider svime av.

Herav, hvordan ser det ut når du besvimer?

Det kan ser ut som alt fra risting til skjelving, grøss eller anfall. Besvimelse er vanligvis en midlertidig og kortvarig hendelse. Selv om du besvimer gjør skjer plutselig, opplever de fleste noen vanlige tegn og symptomer i øyeblikkene før de besvimer.

Hvordan føles det å falle ut i en berg -og -dal -bane?

Hvis du svime av mens i dalbane , vil du ikke kunne falle ned eller på annen måte skade deg selv. Besvimelse oppstår vanligvis når det er uoverensstemmelse i blodstrømmen mellom kroppen og hodet. Besvimelse oppstår vanligvis når det er uoverensstemmelse i blodstrømmen mellom kroppen og hodet.

Anbefalt: