Hva er forskjellen mellom profil- og ikke -profilsystemer Pyxis?
Hva er forskjellen mellom profil- og ikke -profilsystemer Pyxis?

Video: Hva er forskjellen mellom profil- og ikke -profilsystemer Pyxis?

Video: Hva er forskjellen mellom profil- og ikke -profilsystemer Pyxis?
Video: Pyxis MedStation ES System Overview - by Kelly Larrabee-Robke | BD 2024, September
Anonim

Pyxis og Profilering . Pyxis er et ADS - Automatisert utleveringssystem. Dette er en lagringsenhet som gir sykepleiere på sykehus rask, elektronisk aktivert og sporet tilgang til vanlige medisiner. Ikke -profilert betydde at et RN kunne hente ut hvilken som helst medisin for enhver pasient så lenge medisinen var på lager i maskin.

Ved siden av dette, hva er et Pyxis -system?

De Pyxis MedStation® ES system er en automatisk medisinering system , som støtter desentralisert medisinhåndtering. Det hjelper klinikere trygt og effektivt med å utlevere medisiner samtidig som de tilbyr virksomhetsklar integrasjon.

Hva er fordelen ved å bruke funksjonen mine pasienter ved siden av ovenfor? I tillegg gir Pyxis MedStation ES -systemet sykepleieren et helhetsbilde av medisiner og tidspunktene de skal betale for hele dagen, noe som gjør at sykepleieren kan planlegge og organisere dagen bedre og dele den omsorgsplanen med tålmodig.

For det andre, hva står Pyxis for?

ks? s) en S -konstellasjon mellom Puppis og Antlia. se også Argo (sans 2) Ords opprinnelse. ModL, forkortelse for Pyxis nautica, sjømannskompass <L pyxis : se pyx.

Hva brukes en Pyxis til?

De pyxis (pl. pyxides) er sannsynligvis en liten rund boks brukt til lagring av pyntegjenstander, salver eller kosmetikk. Typen kan spores tilbake til geometriske eksempler, som ofte er toppet av hester, men den vanligste sortfiguren ser ut til å ha blitt lånt fra Korint.

Anbefalt: