Innholdsfortegnelse:

Kan jeg bruke Pine Sol i tepperenseren min?
Kan jeg bruke Pine Sol i tepperenseren min?

Video: Kan jeg bruke Pine Sol i tepperenseren min?

Video: Kan jeg bruke Pine Sol i tepperenseren min?
Video: Homemade Carpet Cleaner/ Rug Doctor Copycat Solution from Dollar Store 2024, Juni
Anonim

Bruk det på tepper . Furu - Sol kan være en effektiv måte å kvitte seg med lukt fra urin i tepper. For best resultat, dab ufortynnet renere på teppet ditt med en svamp og la den sitte i 15 minutter. Skylle din svamp og bruk den med vann for å fjerne furu - Sol fra teppet.

Er også Pine Sol trygt når du er gravid?

En ny studie i dag avslører at mange populære renere merker, inkludert Glade, Clorox, Pine Sol , og den tilsynelatende miljøvennlige Simple Green, inneholder kjemikalier som er kjent for å forårsake hormonforstyrrelser, svangerskap komplikasjoner, fødselsskader og kreft, og kan forverre allergi.

Er Pine Sol på samme måte trygt for planter? De furu sol lukten gjør søpla mindre ekkel for nesen din og helt ekkel for dyrene som racoon og stinkdyr som kan være på jakt etter et gratis måltid. Vær forsiktig med eddik. Fatter det ikke på noen planter du vil beholde. Ellers er det helt sikker for deg, kjæledyrene dine og miljøet.

Man kan også spørre, hva er den beste hjemmelagde tepperengjøringsløsningen?

Hjemmelagde rengjøringsmidler for syntetiske tepper

  • Vaskemiddelløsning: Bland ¼ teskje av et gjennomsiktig, flytende oppvaskmiddel, som Dawn eller Joy, i en kopp lunkent vann.
  • Eddikløsning: Bland en kopp hvit eddik med to kopper vann.
  • Løsningsmiddelløsning: Bruk et oljeoppløsningsmiddel.

Vil Pine Sol bli kvitt lukten av hundurin?

Pet Pee Avskrekkende Hvis du ha problemer med din hund eller katt som tisser i huset, Pine Sol er en god måte å stoppe oppførselen på. Bare ren området de sprayet med Pine Sol og vann. I motsetning til mange husholdningsrengjøringsmidler inneholder den ikke ammoniakk.

Anbefalt: