Kan du bruke Pine Sol i vaskemaskinen?
Kan du bruke Pine Sol i vaskemaskinen?

Video: Kan du bruke Pine Sol i vaskemaskinen?

Video: Kan du bruke Pine Sol i vaskemaskinen?
Video: ✨🌲☁ PINE DREAMS ☁🌲✨: 1 Huge Jug of Pine-Sol + An Exquisite Pinol Rinse - sponge ASMR 2024, September
Anonim

Vask i henhold til plaggets omsorgsetikett, enten i din vaskemaskin eller for hånd. Tilsett ½ kopp original Furu - Sol ® sammen med ditt vanlige vaskemiddel for å øke mengden hvitt eller fargesikkert tøy. Hvis du er du usikker på om stoffet ditt er fargebestandig, må du teste et lite synlig område først.

Kan jeg bruke Pine Sol til å rengjøre vaskemaskinen min?

Du kan legg den direkte til de trommelen, eller inn de vaskemiddelskuff med vaskemiddel. Gjøre IKKE legg det til de Tøymykner dispenser. Furu - Sol er trygt for alle typer skiver, inkludert HE maskiner . Furu - Sol gjør det IKKE Desinfiser eller desinfiser vasken , bare på harde, ikke-porøse overflater brukt på full styrke.

Er Pine Sol farlig ved siden av ovenfor? En ny studie i dag avslører at mange populære renere merker, inkludert Glade, Clorox, Pine Sol , og den tilsynelatende miljøvennlige Simple Green, inneholder kjemikalier som er kjent for å forårsake hormonforstyrrelser, graviditetskomplikasjoner, fødselsskader og kreft, og kan forverre allergi.

På tilsvarende måte må du skylle etter bruk av Pine Sol?

For keramiske fliser, flytende gulvrensende produkter (som Mr. Ren eller Furu - Sol ) kan fjern skitt, men du kan trenger å skylle eller tørk gulvet for hånd for å forhindre at rengjøringsmiddelet etterlater rester.

Er Pine Sol skadelig for planter?

De furu sol lukten gjør søpla mindre ekkel for nesen din og helt ekkel for dyrene som racoon og stinkdyr som kan være på jakt etter et gratis måltid. Vær forsiktig med eddik. Fatter det ikke på noen planter du vil beholde. Ellers er det helt sikker for deg, kjæledyrene dine og miljøet.

Anbefalt: