Hvordan bruker du en sittepute?
Hvordan bruker du en sittepute?

Video: Hvordan bruker du en sittepute?

Video: Hvordan bruker du en sittepute?
Video: Hvordan få en god natts søvn uten nakkesmerter 2024, Juni
Anonim

Sitt i en stol med rygg.

Bruk halebenet pute i en stol med rygg som gir deg ekstra støtte. De pute hjelper naturligvis med å forbedre holdningen din ved å løfte hoftene litt, og det vil hjelpe deg å sitte i en stol med rygg sitte opp rett og eliminere press på ryggraden og bekkenet

Med hensyn til dette, er sitteputer gode for deg?

Ergonomisk seteputer gjøre det lettere å sitte med god holdning, som igjen hjelper kroppen din til å utvikle en bedre naturlig holdning (typen du trenger ikke tenke på). Å ha god medfødte holdninger du mindre utsatt for kroniske smerter og øker energi og fokus.

På samme måte fungerer donutputer? Bruker en smultring -formet hemorroide pute er vanlig fordi det ofte gjør få midlertidig lindring av smerter og kløe. Det er imidlertid ikke en god idé for de fleste. På grunn av formen på disse puter , de kan ikke gi tilstrekkelig støtte og kan faktisk gjøre hemorroider verre.

Spørsmålet er deretter om coccyxputer er gode?

The Xtreme Comforts Coccyx Ortopedisk Memory Foam Sete Pute er veldig sterk på å hjelpe til med å lindre visse typer ryggsmerter og ubehag. Brukere har rapportert at det er veldig god for hoftepine, isjias, leddgikt, hemorroider og til og med graviditet.

Hva er en smultringpute?

Den beste smultringpute . Hvis du opplever alvorlig ubehag fra halebeneskade eller hemorroider, eller hvis du har problemer med å sitte etter å ha fått en baby, smultringputer kan hjelpe. Formet omtrent som en faktisk smultring , disse puter er designet med et senterhull som hjelper til med å lindre smerter og press mens du sitter.

Anbefalt: