Hvorfor er Tuskegee Airmen så viktige?
Hvorfor er Tuskegee Airmen så viktige?

Video: Hvorfor er Tuskegee Airmen så viktige?

Video: Hvorfor er Tuskegee Airmen så viktige?
Video: The Tuskegee Airmen's Fight For Equality | Tuskegee Airmen: Legacy of Courage | History 2024, Juni
Anonim

De trente på Tuskegee Army Airfield i Alabama. Det var rundt 1 000 afroamerikanske piloter i denne gruppen. De fløy mange oppdrag for militæret vårt i andre verdenskrig, og det var de veldig lykkes med å nå sine mål. De Tuskegee Airmen spilte en viktig rolle i kampene våre under andre verdenskrig.

Tilsvarende, hva gjorde Tuskegee Airmen som var viktig?

(6) Tuskegee Airmen var de første afroamerikanske soldatene som fullførte treningen og gikk inn i Army Air Corps (Army Air Forces). Nesten 1000 flyvere ble produsert som Amerikas første afroamerikanske militære piloter.

Spørsmålet er deretter hvordan ble Tuskegee Airmen behandlet? I stedet for å bli møtt med en helt velkommen, vil Tuskegee Airmen var segregerte så snart de gikk av skipene som tok dem med hjem. Tyske krigsfanger ble behandlet bedre enn svarte amerikanere.

Hvilken innvirkning hadde Tuskegee Airmen på denne måten på samfunnet?

De Tuskegee Airmen kjempet en tofrontskrig-en mot aksemaktene og en mot rasediskriminering. Ved å bevise at svarte menn kunne fly og tjene modig i kamp, vil Tuskegee Airmen satt scenen for integrasjonen av det amerikanske militæret i 1948 og borgerrettighetsbevegelsen på 1960 -tallet.

Hvor mange Tuskegee Airmen lever fortsatt?

De Tuskegee Airmen Inc. sa at det er umulig å vite nøyaktig hvordan mange medlemmer fra programmet som gikk 22. mars 1941 til 5. november 1949 er fremdeles i live , men det var bare i mai 2019, var det 12 av 355 enmotors piloter som tjenestegjorde i teateroperasjonen i Middelhavet under andre verdenskrig fremdeles i live.

Anbefalt: