Hva slags pille er CL 022?
Hva slags pille er CL 022?

Video: Hva slags pille er CL 022?

Video: Hva slags pille er CL 022?
Video: Электробритвы Филипс. Эволюция поколений за 10 лет. Philips HQ7830, HQ8250, S9000 S9041, NL9260. 2024, Juni
Anonim

Carisoprodol

Deretter kan du også spørre: gjør karisoprodol deg høy?

Carisoprodol blir ofte misbrukt med andre legemidler fordi muskelavslappende virker som en forsterker for andre legemidler som opioider, ekstra beroligende midler eller alkohol, og kan lage den " høy "føler meg mye sterkere.

I tillegg er karisoprodol det samme som Soma? Soma er merkenavnet på et generisk reseptbelagt legemiddel carisoprodol . Soma , eller carisoprodol , har lenge blitt foreskrevet for pasienter som en muskelavslappende og smertestillende middel, men de siste tiårene har det blitt undersøkt.

Spørsmålet er også, hva er medisinering CL?

Pille med avtrykk CL er hvit, rund og har blitt identifisert som Clonidine Hydrochloride Extended-Release 0.1 mg. Klonidin brukes til behandling av adhd; høyt blodtrykk; smerter og tilhører medisinklassen antiadrenergiske midler, sentralt virkende. Risiko kan ikke utelukkes under graviditet.

Hva brukes Naproxeno carisoprodol til?

Carisoprodol er en muskelavslappende som blokkerer smertefølelser mellom nerver og hjerne. Carisoprodol er brukt sammen med hvile og fysioterapi for å behandle sykdommer i skjelettmuskler som smerte eller skade.

Anbefalt: