Hvordan bli kvitt avløpsfluer i sumppumpen?
Hvordan bli kvitt avløpsfluer i sumppumpen?

Video: Hvordan bli kvitt avløpsfluer i sumppumpen?

Video: Hvordan bli kvitt avløpsfluer i sumppumpen?
Video: Av Nettstrømbrudd | Bygging av hønsehus 2024, Juli
Anonim

Hell en 1/2 kopp salt, 1/2 kopp natron og 1 kopp eddik og la den virke magisk over natten. Følg opp med kokende vann de neste morgen. Gjenta om nødvendig. Hell en halv liter vann og 1 kopp eddik eller blekemiddel ned avløpet å desinfisere.

Spørsmålet er også, hvordan blir du kvitt avløpsfluer raskt?

Hell i 1/2 kopp salt og 1/2 kopp natron pluss en kopp hvit eddik. La det virke magisk over natten, og skyll deretter avløp med varmt eller kokende vann neste morgen. Dette vil sanere avløp og drepe de flyr og eggene deres.

Man kan også spørre, hva som forårsaker dreneringsfluer? Den svarte eller brune flyr /møll du ser i din avløp er mest sannsynlig tappe fluer ”Som lever av nedbrytende, organisk materiale i din drenerer , som forklarer hvorfor de henger i nærheten av vasker eller dusjer. Disse flyr er også referert til som: Moth flyr . Filter flyr.

Rett og slett, kan dreneringsfluer komme fra sump pumpe?

Dreneringsfluer kan komme fra organiske oppbygginger i alle områder der det er stående vann. Sjekk din avløp på badet , kjøkken synke , dusj, sump pumpe , kloakksystem , og til og med gulvbord der det kan være en rørlekkasje. Tips: Dreneringsfluer kan finnes til og med i vaskemaskinforbindelser og utendørs takavløpssystemer.

Hvor lang tid tar det å bli kvitt dreneringsfluer?

Kok opp en gryte med vann og hell den ned avløpet 1-2 ganger daglig for en uke. Hell 1/2 kopp salt, 1/2 kopp natron og 1 kopp eddik ned avløpet og la det sitte over natten. Følg med en gryte med kokende vann de morgen.

Anbefalt: