Hvor mye koster en bendelormspille?
Hvor mye koster en bendelormspille?

Video: Hvor mye koster en bendelormspille?

Video: Hvor mye koster en bendelormspille?
Video: Hvor mye koster en ny nettside 2024, Juni
Anonim

På lager. Jeg har brukt dette produktet to ganger på 2 forskjellige hunder for å bli kvitt bendelorm . Det er 2 typer og de fleste bendelorm medisiner bare drep en dette gjør begge typene.

Mest utvalgte produkter og anmeldelser.

Listepris: $18.12
Pris: $11.99
Du sparer: $6.13 (34%)

På samme måte, hvor mye koster en bendelorm?

Ormene selges der koste $ 34 og kom med instruksjoner: "Bruk umiddelbart ved ankomst ved å søke på salat eller ukokt mat."

Ved siden av ovenfor, hvor kan jeg få en båndorm? Bendelorm er flate, segmenterte ormer som lever i tarmen til noen dyr. Dyr kan bli smittet med disse parasittene når de beiter i beite eller drikker forurenset vann. Å spise underkokt kjøtt fra infiserte dyr er hovedårsaken til bendelorm infeksjon hos mennesker.

Også å vite er, kan jeg kjøpe en bendelorm for å gå ned i vekt?

De bendelorm diett virker ved å svelge en pille som har en bendelorm egg inni. Når egget til slutt klekkes, vil bendelorm vil vokse inne i kroppen din og spise hva du spiser. Tanken er at du kan spis hva du vil og fortsatt gå ned i vekt fordi det bendelorm spiser alle dine "ekstra" kalorier.

Kan jeg kjøpe båndormmedisin over disk?

Hvis du tror at kjæledyret ditt har bendelorm , kjøpe en ormekur medisiner som inneholder praziquantel, epsiprantel eller fenbendazol og er merket for å virke mot bendelorm . Mange produkter er tilgjengelige over disken . Selv om du ikke ser lopper på kjæledyret ditt, er det svært sannsynlig at de er tilstede hvis kjæledyret ditt har det bendelorm.

Anbefalt: