Innholdsfortegnelse:

Hva er klassifiseringen av diazepam?
Hva er klassifiseringen av diazepam?

Video: Hva er klassifiseringen av diazepam?

Video: Hva er klassifiseringen av diazepam?
Video: Valium 2024, Juni
Anonim

Diazepam brukes til å behandle angst, alkoholuttak og anfall. Det brukes også til å lindre muskelspasmer og gi sedasjon før medisinske prosedyrer. Denne medisinen virker ved å berolige hjernen og nervene. Diazepam tilhører en klasse med legemidler kjent som benzodiazepiner.

Hva er diazepam laget av på denne måten?

I tillegg til den aktive ingrediensen diazepam , inneholder hver tablett følgende inaktive ingredienser: vannfri laktose, maisstivelse, forgelatinisert stivelse og kalsiumstearat med følgende fargestoffer: 5 mg tabletter inneholder FD&C gul nr. 6 og D&C gul nr. 10; 10 mg tabletter inneholder FD&C Blue nr.1.

På samme måte er diazepam et narkotisk middel? Det er ikke en narkotisk fordi det i stedet er klassifisert som et benzodiazepin, men diazepam har ting til felles med narkotika . Først begge narkotika og diazepam har en depressiv effekt på sentralnervesystemet. Det er derfor folk som bruker disse stoffene kan virke svekket eller beruset.

Ved siden av dette, hva er indikasjonen på diazepam?

Diazepam tabletter, USP er indisert for behandling av angstlidelser eller for kortsiktig lindring av symptomer på angst. Angst eller spenning knyttet til stress i hverdagen krever vanligvis ikke behandling med en angstdempende.

Hva er milligram diazepam?

Diazepam dosering

  • En typisk voksen dose Valium for å behandle angst kan variere fra 2 til 10 mg to til fire ganger om dagen.
  • En typisk voksen dose Valium for å behandle alkoholuttak kan være 10 mg tre til fire ganger daglig i 24 timer etterfulgt av 5 mg tatt tre til fire ganger daglig etter behov.

Anbefalt: